Från Vattenanalys till rent vatten

Vi jobbar hårt för att Du ska bli nöjd – från vattenanalys till rent vatten i kranen.

Vi har också kunskap, erfarenhet och möjlighet att utifrån Dina behov och speciella önskemål anpassa utrustningen så att Du får ett vatten som är rent i kranen. Det är Du som kund som är viktigaste för oss och Du är alltid välkommen att kontakta oss för rådgivning i vattenfrågor och teknisk support.

Från analys till rent vatten och support

Vattenanalys

För att kunna behandla vattnet måste vi veta vad som skall påverkas eller reduceras i vattnet. Därför måste en vattenanalys utföras och vi har vattehanalyspaket vi kan skicka till Dig. Det går också bra att skicka en egen analysrapport men det är viktigt att ett ackrediterat laboratorium har utfört vattenanalysen på Ditt vatten.

Analysrapport av ditt vatten

Efter att vattenanalysen är utförd, översänder vi analysrapporten till Dig. Vi går tillsammans igenom och förklarar Din analysrapport för Dig. Ibland kan det vara tillräckligt att se över och åtgärda vattentäkten från inläckage av ytvatten eller renspolning.

Order på vattenreningsutrustning

Vi har oftast offererade vattenreningsutrustning på lager och kan därför erbjuda snabba leveranser när Du har bestämt Dig för en utrustning.

Service/support på vattenrening

Vi har fullt utrustade servicebilar och vi utför service på all utrustning vi säljer över hela landet. Service på vattenreningsutrustning

Offert på vattenrening

Om vi tillsammans kommer fram till att vattenkvaliteten ska åtgärdas lämnar vi gärna förslag på utrustning utifrån analysrapporten. Begär offert på vattenrening

Installation av utrustning för vattenrening

Vi samarbetar med ett stort antal installatörer runt om i Sverige och kan därför föreslå en erfaren installatör som har stor kunskap om våra utrustningar. Vi kan även kontakta Din lokala installatör och lämna support om Du hellre önskar detta.

Är kunden nöjd – blir vi nöjda

Den allra viktigaste delen i vattenanalys till rent vatten är att Du som kund är nöjd med resultatet. Det är inte bara kvaliteten på Ditt vatten som ska motsvara dina förväntningar, utan hela kedjan från vattenanalys till rent vatten ska motsvara behov och önskemål.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor

Vattenprov

Varför är det viktigt att ta ett vattenprov?

Vattenanalys

Nödvändig för att utföra vattenrening på rätt sätt.

Vattenfilter

Vattenfilter för hushåll och industrier.