Offert

Vi erbjuder kostnadsfria offerter för dricksvattenrening och poolrening

Vårt tillvägagångssätt för att hjälpa dig med rent vatten

Vattenanalys

Vi börjar alltid med en vattenanalys! Har du en befintlig vattenanalys som kan fungera som underlag till en offert, eller önskar du att vi föreslår lämpligt analyspaket? Vi kan hjälpa dig att utföra vattenprover eller förse dig med vattenprover som analyseras av det ackrediterade vattenlaboratoriet Eurofins Environment Testing Sweden AB

Offert

För att vi ska veta hur vi ska rena ditt vatten måste vi veta vad det innehåller, detta med en analysrapport som underlag. Vi går tillsammans igenom och förklarar din analysrapport för dig (per telefon eller möte), och diskuterar eventuella önskemål och förutsättningar som vi också tar höjd för i vår presenterade offert

Order

När du köper filterutrustning av oss får du kvalitetsprodukter från världsledande leverantörer anpassade för just ditt vatten. Vid order bestämmer vi tillsammans hur och när du vill ha utrustningen levererad. Vi har snabba leveranser över hela Sverige, det går även alldeles utmärkt att hämta hos oss i Uppsala om så önskas

Installation

Vi hjälper gärna till med installation av din filterutrustning! Har du en egen installatör eller önskar du att vi rekommenderar en i ditt närområde? Vi är med under hela processen oavsett vem som utför installationen, både för er som kund och installatören. Vi erbjuder helentreprenad och har vid behov elektriker, snickare m.m.

Service & eftermarknad

Vi tycker att det är en självklarhet att hjälpa till även efter att vi har levererat utrustning. Därför har vi en serviceorganisation med specialutbildade tekniker som kan reparera och utföra underhåll på din filterutrustning. Vi har reservdelar till allt som vi säljer, vi hjälper även till med kostnadsfri telefonsupport om så önskas

Nöjd kund

Vi lägger stor vikt vid att alltid utvecklas och förbättra oss som företag. Vi anser att alla har rätt till bra vatten och vi jobbar hårt för att du som kund ska bli nöjd! Inget gör oss gladare än när våra kunder rekommenderar oss till nära och kära, grannar och kollegor. Från vattenanalys till rent vatten i kranen, en nöjd kund!

Begär offert

Har du problem med ditt vatten och önskar en offert på vattenfilter?
Fyll i formuläret enligt bästa förmåga, vi återkommer till med en offert. Ibland har vi följdfrågor på en offertförfrågan, därför kan vi i vissa fall behöva ringa upp dig

Några av de vanligaste frågor som vi får om offert

Vi eftersträvar alltid att svara fort vi kan, vårt mål är att återkoppla samma dag eller i värsta fall inom någon enstaka dag.

När vi skriver offerter är det viktigt att analysrapporten är utförd av ett ackrediterat vattenlaboratorium och att den inte är äldre än 2 år. Detta för att vi ska vara säkra på att vattenprovet är analyserat på rätt sätt, med rätt mätmetoder och av kompetent utbildad personal med rätt behörigheter. Även på grund av att vattenkvaliteten kan förändras med tiden, är provet äldre än 2 år finns det risk att analysen inte motsvarar den aktuella kvaliteten på vattnet. Då vi lämnar funktionsgarantier och renvattengarantier är det därför viktigt att analysen överensstämmer med den faktiska vattenkvaliteten.

Alltså… Om du har en analysrapport utfärdat av ett ackrediterat laboratorium, som inte är äldre än 2 år, då kan vi självklart använda denna som underlag till en eventuell offert. Om den inte uppfyller kriterierna kan vi självklart hjälpa till att ta fram ett lämpligt vattenprov till självkostnadspris.

Vi behöver även veta hur många som kommer att nyttja vattnet och om det är till hushåll eller någon annan typ av särskild verksamhet. Alla har vattenbeteenden och det måste vi ta höjd för när vi dimensionerar en vattenfilteranläggning.

Det beror på vad som finns i vattnet, en vattenanalys ger svar på just detta. Vi hjälper gärna till att förklarar din analysrapport tillsammans med dig och lämnar offert på lämplig utrustning.

Ja, vi har lämpliga filterlösningar som reducerar PFAS från vattnet. Vi har vattenreningsmetoder som kan reducera i stort sett allt från vattnet.

Sökte du något annat?

Vi erbjuder även massor av andra tjänster kopplat till vattenrening